În viața de zi cu zi fiecare dintre noi avem planuri și idei pe care vrem să le ducem la bun sfârșit, dar de fapt de unde vin toate aceste idei? Ne putem inspira în primul rând din grupul nostru de prieteni și cunoștințe. Apoi, sunt sigură că foarte mulți dintre voi urmăriți pe Instagram și diverse rețele sociale conturi care vă inspiră din diverse puncte de vedere. Eu cu siguranță urmăresc conturi de fitness, de artă și creație și bineînțeles de fashion. Pe lângă asta mulți folosim și Pinterest-ul ca sursă de inspirație, revistele, filmele sau chiar reclamele.

Answear

    În ultima vreme eu am decis să fac un vision-board, iar unul din secții este chiar de fashion. Atunci am început să mă gândesc de unde îmi iau eu defapt ideile pentru ținutele mele? Nu mă îmbrac în ținute care să atragă atenția și chiar de aceea vreau să fac o schimbare. Vreau să port culori vibrante, modele care să-ți sară în ochi și modele unice. Fiind nouă totuși în acest departament am știut că voi avea nevoie de ajutorul unor persoane chiar se pricep la asta, astfel să combin diverse elemente și să îmi găsesc propriul stil.

Care sunt sursele mele de inspirație în Fashion?

Prietenii

    Cea care de fapt m-a inspirat să pornesc pe acest drum este prietena mea Eliza. Ea poartă foarte des haine colorate, pe când mie îmi place să port haine negre sau foarte neutre. Pe lângă patul că poartă mereu haine colorate, are și un talent aparte în a combina aceste culori, deci acest aspect a fost important pentru mine.

    Primul pas a fost deci să caut haine colorate, iar ea mi-a recomandat să caut pe https://answear.ro/, fiindcă acolo sigur găsesc ceva ce mi se potrivește. La urma urmei au peste 350 de branduri internaționale.

Social Media

    Este adevărat că o cunosc și personal, însă ținem legătura mai mult pe Instgram. Probabil că o cunoașteți deja și voi, este vorba de @thebeautytherapist. Ea poartă mereu print-uri interesante și le combină superb cu hainele în culori vii. Acum este obsedată de berete și m-a făcut și pe mine adepta lor. Pe lângă aceste statement piece-uri o poți recunoaște ușor datorită rochițelor superbe pe care le poartă. Eu am început să port abia recent rochii, iar din pozele ei #ootd pot învăța multe.

    Din fericire pe Answear am găsit și multe modele de rochii, ba am avut norocul să găsesc chiar și câteva modele care se aseamănă foarte mult cu ale ei în categoria https://answear.ro/h/rochii-midi.html.

Pinterest și reviste

    Ultima și probabil cea mai mare sursă de inspirație pentru vision-board a fost Pinterestul. De multe ori vezi în filme, emisiuni sau chiar reclame ținute care te prind. De foarte multe ori putem regăsi aceste ținute în board-uri pe Pinterest. Aici găsim deconstriute anumite ținute ale vedetelor din care dacă ne inspirăm putem recrea ținute foarte asemănătoare cu originalul. 

    Eu aici am găsit una din ținutele lui Holly Willoughby care e simplă și colorată, dar m-a inspirat din prima clipă să o pun pe vision-board. Acesta nu este deconstruită, dar am decis să fac chiar eu asta, fiind vorba de o ținută simplă. Am găsit foarte repede articolele necesare pentru acest outfit pe Answear. La categoria  https://answear.ro/h/fuste-de-piele.html am găsit chiar mai multe fuste care îmi plac, iar combinând o fustă cu restul elementelor poți obține o ținută nouă, ce nu se aseamănă celei originale, dar este cel puțin la fel de frumoasă. Eu am reușit să construiesc ținuta astfel:

Answear

    Revistele sunt o sursă asemănătoare, unde câteodată găsim ținute complete care ne inspiră, iar câteodată găsim anumite elemente, care ne plac, iar în jurul cărora putem construi ținute noi, nemaiîntâlnite.

    Știu deja că vision-board-ul meu va fi un succes, însă sper doar că și ținutele mele vor fi destul de bune. Dacă vreți să îmi urmăriți călătoria, o puteți face pe pagina mea de Instagram @kovacs.eni. De asemenea, dacă vreți să vedeți și ce inspiră pe alții puteți urmări #lifespirationstartshere. În momentul de față se desfășoară concursul internațional de creație vizuală, Lifespiration organizat de Answear. Vă puteți înscrie chiar și voi pe link-ul https://lifespirationstartshere.answear.ro/.

    Dacă vă înscrieți, lăsați un link și în secțiunea de comentarii să putem inspira împreună această comunitate :).

 

 

Articol scris pentru Super Blog 2021.