Un nou colet a sosit recent de la BUZZStore în care testez noile PODS-uri Ariel Arctic.

    Ce este totuși nou la acest detergent? Marele plus este că poți spăla rufele la temperaturi mai joase, astfel vei economisi energie. 

Review Ariel Arctic PODS

    De ce este totuși acest lucru important? Folosind PODS-urile Ariel Arctic vei contribui la reducerea emisiilor de carbon cu până la 35%. Să nu uităm totuși nici de celelalte beneficii, cum ar fi o factură mai mică la curent sau faptul că hainele tale își vor păstra aspectul ca nou timp îndelungat. Știm bine cu toții ce poate face temperatura ridicată cu pulovărul nostru preferat... 

Review Ariel Arctic PODS

    Cum reușesc totuși noile PODS-uri să facă asta? Capsulele folosesc un sistem unic, ce se activează în apa rece, astfel reușind să descompună proteinele, zaharurile și grăsimile, adică petele noastre tipice.

Review Ariel Arctic PODS

    Mulți probabil știți deja că sunt studentă la Știința Mediului, astfel protejarea mediului este esențial pentru mine și mă bucur enorm când văd că marile companii fac pași în protejarea lui. Toți acești mici pași se adună și la final vom putea trăi un stil de viață ca cel cu care ne-am obișnuit, fără să daunăm atât de mult. 

Review Ariel Arctic PODS

    Într-o cutie de Ariel Arctic se găsesc 12 PODS-uri, care ne pot ține o vreme. Eu cu siguranță voi cumpăra pe viitor acest produs, fiindcă m-a prins cu eficiența lui, dar și cu mesajul din spatele produsului. 

    Care este detergentul vostru preferat?