Azi revin cu un nou articol tip review. Știu că nu am postat un articol de genul de ceva vreme, dar a sosit timpul să revin. De data aceasta vă povestesc puțin despre noile capsule Perwoll Caps.

Review Perwoll Caps

    Am avut ocazia de a testa noile capsule de curând, iar primul lucru de știut este că acestea vin atât în varianta pentru haine colorate, cât și pentru cele negre. Perwoll Caps este un detergent ce are grija de culorile și țesăturile hainelor cu ajutorul capsulelor, ce îndeplinesc 4 funcții: curăță, redau strălucirea culorilor, îngrijesc țesăturile și oferă hainelor un parfum plăcut.

Review Perwoll Caps

    Ambalajul detergentului Perwoll Caps este realizat în proporție de 50% din plastic reciclat și este complet reciclabil. Capsulele sunt în totalitate biodegradabile și conțin cu 85% mai puțină apă decât detergentul lichid Perwoll, datorită formulei concentrate.

    În cutia Perwoll Caps se găsesc 10 capsule, pentru 10 spălări, dar și un mic odorizat pentru haine. 

Review Perwoll Caps

    Formula este eficientă la temperaturi scăzute și astfel permite reducerea consumului de energie. Pe lângă asta, hainele tale preferate vor arăta ca noi un timp mai îndelungat, căci știm foarte bine cum poate distruge apa prea caldă unele haine. 

Review Perwoll Caps

    Perwoll a dat startul mișcării #RethinkFashion, care ne îndeamnă să avem grijă mai mare de hainele pe care le avem și să nu cumpărăm mereu haine noi, care duc doar la poluarea mediului înconjurător. Slow Fashion este despre cum putem obține un viitor mai bun atât hainelor noastre, cât și nouă pe termen lung. 
Review Perwoll Caps

    În trecut am mai încercat și detergentul lichid Perwoll Renew and blossom, despre care am și scris un articol pe care îl puteți citi aici.

    Dacă ați încercat aceste produse, vouă cum vi se par?