Paștele este deja după colț, iar dacă încă nu te-ai hotărât ce vei purta (chiar și în casă) vin acum în ajutorul tău. Am pregătit 3 ținute, care chiar dacă nu sunt prea speciale ele așa cum sunt, acestea sun compuse din articole budget-friendly.


    Mai exact am ales să caut articolele pentru cele 3 ținute în magazine budget-friendly, secțiunile de reducere a magazinelor și second-handuri. Prin acest articol vreau să vă inspir curaj să cumpărați haine second, deoarece de foarte multe ori găsiți articole de calitate, de la branduri de renume sau haine unice, pe care nu le-ați găsi altundeva, mai ales la acest preț. Eu caut mereu seconduri unde prețurile sunt modeste și oricât mi-ar plăcea un articol nu îl voi cumpăra de la secondurile care nu lasă din preț și unde un articol e cât la magazin. În momentul de față eu am decis să dau un maxim de 10 lei pe articol în general. Dacă e vorba de o geacă 20-30 lei. Astfel economisesc bani, îmi îmbogățesc garderoba și reduc și gunoiul, care în mare parte se datorează hainelor nereciclate. 

    Pentru prima ținută am ales să combin o fustă din denim de la H&M cu o bluziță tot de la ei, cumpărată la reduceri anul trecut. Bluzița a fost undeva în jur de 30-40 lei, iar fusta 4 lei (second). Am însă o fustă similară (neagră, din imitație de piele întoarsă) pe care am dat 90 lei. Cred totuși că s-a meritat mai mult fusta din second cu 4 lei.


    Pentru a doua ținută am combinat o cămașă C&A de la second cu o fustă Bershka, tot de la second. Mi-a plăcut foarte mult combinația de culori și texturi. Nu cred că aș fi cumpărat aceste articole din magazine, dar mă bucur mult că în second mi-au atras atenția și le-am dat o șansă.


    Ultima ținută este probabil preferata mea. Bluzița este Zara și o am din second, iar fusta este din Pepco și am cumpărat-o la un preț foarte bun (40 lei). În total această ținută a fost deci 44 lei, dar mi se pare că arată mult mai sofisticată de atât.


    Vă las și un video în care prezint aceste ținute.



 Care e preferata ta? Care sunt opțiunile tale pentru a cumpăra haine la prețuri avantajoase.


    Acest articol este o colaborare cu încă câteva fete minunate: 

Talpos Romina -https://www.instagram.com/rominat/ , https://sparkleandlove.ro 

Balaban Violeta - https://www.instagram.com/vyo_b/

Oana Alexandru - https://oanaalex.ro/

Gabriela Bratu - https://paginidezisinoapte.ro https://instagram.com/pagini_de_zi_si_noapte

Simona Diaconu - https://www.instagram.com/simona.diaconu_blog/

Stefaroi Bianca - https://instagram.com/biancamake_up

Kovacs Eni- https://www.instagram.com/kovacs.eni , https://www.kovacseni.eu

Catalina Popa - www.catalinapopa.com

Lili Toma - https://www.facebook.com/CuLiliinbucatarie, https://www.instagram.com/cu_lili_in_bucatarie