Vrem, nu vrem, trăim într-o perioadă în care deplasarea este un lucru esențial, ce face parte din viața fiecăruia. Poate este vorba de comutarea până la locul de muncă sau la facultate de acasă sau facem drumuri mai lungi. Fie aceste călătorii din necesitate (ex. business) sau de plăcere (fie ne vizităm părinții la sfârșit de săptămână sau ieșim undeva cu prietenii), în secolul XXI. nu poți sta pe loc. Cum timpurile avansează, la fel trebuie să faci și tu.


     Totul este într-o continuă schimbare, iar acest lucru nu este altfel nici în industria de automobile. Noul Honda CR-V Hybrid este aici să-ți satisfacă orice nevoie. Cu un design îndrăzneț dar elegant, fiecare unghi sau curbură are propriul rol. Mașina are un motor pe benzină 1.5 VTEC TURBO și un sistem hibrid 2.0 i-MMD pentru ca experiența de condus să fie ridicată la cel mai înalt rang. Cu această mașină poți uita de condusul din necesitate căci toată experiența va fi una mult îndrăgită.


     M-a impresionat această mașină încă de când am văzut-o. Ar fi perfectă pentru necesitățile mele. Probabil știți deja, dar am o slăbiciune pentru mașinile mai mari, tip SUV -chiar dacă acest lucru pare paradoxal, fiind o fată ce nu depășește nici 1,60 m. Pe lângă design-ul elegant și statura mașinii m-a atras mult faptul că este foarte încăpătoare. Portbagajul este de 497 l, iar la picioare ai destul loc să stai comod cu orice șofer. Eu ador să călătoresc și prietenii mă cunosc ca fata care are bagajul de două ori cât ea. Sunt pe principiul niciodată nu știi ce se va întâmpla. Mereu am la mine măcar două perechi de pantaloni, chiar dacă merg undeva pentru un week-end. Și bineînțeles, nici nu voi scoate bagajele ca să ajung la acea a doua pereche de pantaloni, dar parcă mă simt mai bine știind că îi am. Portbagajul încăpător ar fi perfect pentru toate lucrurile mele, ba chiar dacă sortez bine lucrurile, mai încap și bagajele prietenilor, care sigur vor dori să călătorească cu mașina mea.


     Da, prietenii mei sunt foarte drăguți, și chiar dacă eu m-aș considera un șofer destul de bun, amicii mereu fac glume pe seama mea. De obicei eu sunt persoana care conduce mereu ultima din grup, dacă nu avem chiar nici un alt voluntar. Cu această mașină însă cred că prietenii nu s-ar mai lega atât de mine. Pe lângă faptul că este o mașină foarte spațioasă m-a atras și faptul că este sigură (iar mamei probabil îi place cel mai mult acest aspect). Chiar dacă motorul este de 2.0 litri și mașina prinde chiar și 180 km/h, aceasta are mulți senzori care fac condusul o activitate cât mai sigură. Sistemul Honda SENSING detectează pericole pe care tu ai putea să le treci cu vederea.


     Cel mai interesant aspect este însă tehnologia Honda Hybrid. i-MMD sau inteligent -Multi-Mode Drive este noul motor hibrid cu trei moduri de funcționare: Motor Drive, Hybrid Drive și Electric Drive, iar fiecare mod vine de ajutor în diverse cazuri. La viteze scăzute sau la pornirea de pe loc vei folosi Electric Drive, când mașina funcționează numai cu putere electrică. Când accelerezi sau la viteze mai mari vei folosi Hybrid Drive, ceea ce înseamnă că motorul pe benzină și motorul electric lucrează împreună. Iar când menții viteza de croazieră, vei folosi funcția Engine Drive, adică motorul pe benzină va face treaba.


     Pe lângă aceste moduri, mașina are și o funcție sport, care poate fi accesată de pe consolă și care permite o accelerare mai rapidă. Cu asta sigur îmi voi impresiona toți prietenii și nu vor mai face glume pe seama modului meu de a conduce. De asemenea un alt avantaj al deținerii unei mașini hibrid este faptul că vei consuma mai puțin combustibil, astfel orice călătorie și vacanță va fi mult mai ieftină. În plus și vizitele la service se vor reduce.
.
     Găsești noul model CR-V Hybrid la Honda România. Ofertele Honda sunt chiar foarte bune dacă ținem cont de performanța mașinilor și calitatea lor. Găsești modelul CR-V Hybrid în 8 culori, printre care gri, negru, roșu sau alb.

     Tu ce părere ai despre această mașină? Ce culoare ți-ai alegere? Și care ar fi principalul motiv pentru care ai alege acest model? Aștept răspunsurile în comentarii.







Acest articol a fost scris în cadrul SuperBlog 2019. 






*Surse foto: blog.super-blog.eu (proba 26) și hondatrading.ro