În ultima vreme am făcut destul de multe cumpărături și am zis că ar fi o idee bună să vă arăt și vouă ce lucruri mi-am cumpărat, poate vă plac și vouă și decideți să le adăugați în colecția voastră de lucruri de care aveți nevoie dar abia le veți folosi (am auzit și eu la un prieten, nu că ar fi experiență personală).
   Am cumpărat niște lucruri foarte diverse de la haine, la machiaj, decorațiuni și aparate de descămoșat. Acest haul nu este unul tipic al lucrurilor cumpărate într-o lună, deoarece am cumpărat câteva produse la sfârșitul lui octombrie despre care nu am vrut încă să fac o postare și deja mi-am cumpărat noi produse mai mici pe care chiar am vrut să le includ în acest haul. În luna decembrie nu intenționez să fac o postare de genul, deoarece voi cumpăra mai multe cadouri sau produse care vor avea un întreg articol de blog. Astfel câteva mici produse care sunt cumpărate la începutul acestei luni vor intra în această postare. Deci, bine ați venit la 40 de zile de cumpărături*! (nu consecutive ☺ )

     În ultimul timp am făcut ceva cumpărături la Pepco. Mi-am luat un set de elastice de păr. Încă nu am încercat noile modele deși le-am văzut în multe locuri. Le-am cumpărat chiar înainte de Halloween și mi s-a părut că se potrivesc de minune vibe-ului mai negru, întunecat -mai ales unele modele. De atunci le-am purtat în continuare. Mi se pare că sunt puțin mai bune pentru părul meu, nu lasă urme atât de vizibile ca cele clasice. Am luat un set de 6 elastice, din care două sunt subțiri și rotunde, iar 4 sunt ca panglicile. L-am găsit la prețul de 4 lei și încă se mai găsesc în magazine.


     Cu apropierea iernii, mi-am cumpărat și un suport de lumânare în formă de stea, care are un efect minunat, hygge. Mi-am cumpărat mai demult tot de la Pepco un borcănel cu niște leduri care are același efect și îmi place mult și acela, însă diferența dintre culori și atmosferă este de nedescris. Uitându-te la lumina reflectată de lumânare din suport, aceasta te duce cu gândul la un foc de tabără sau focul din șemineu, dar și la lumina stelelor care umplu cerul întunecat și te fac să visezi la lucruri mult mai mari decât tine. Suportul este perfect pentru sărbători. Eu am luat cu 5 lei varianta argintie. Inițial am vrut să îmi cumpăr una aurie sau roșie dar nu mai aveau nici o altă variantă înafara celei argintii.



     Tot de aici mi-am luat și o pereche de papuci de casă, un cadou clasic de Crăciun. Am văzut o pereche roz cu blăniță de care m-am îndrăgostit pe loc. Într-adevăr, aveau prețul puțin mai mare, dar nimic exagerat. La 30 de lei mi-am luat papucii preferați. Sunt foarte comozi atât datorită spumei cu memorie cât și datorită blăniței care chiar ține de cald și îți îmbrățișează picioarele obosite.


   Mi-am luat și o cutie luminoasă, mai ales fiindcă se apropie noua etapă a campaniei #LikeYourself și am vrut să îl includ în câteva poze pentru concurs. De asemenea este plăcut să vezi mereu un mesaj care te face să fi mai calmă, mai motivată și să îți urmărești visele. Acesta a fost 30 de lei (și recent am găsit exact același model și la JYSK la prețul dublu, adică 60 de lei).


     Chiar foarte recent mi-am luat un set de washi tape în culorile alb-argintiu, perfecte pentru decorarea bullet journalului, cât și pentru a decora cadourile de Crăciun. Setul de 3 role a fost 5 lei. Mai erau și alte variante: alb-roșu și alb-auriu, însă am deja un set auriu de la Lidl, de anul trecut.


      Mi-am luat și niște luminițe cu ceva mărgele pe ele foarte la modă anul acesta. Le-am luat, deoarece au fost foarte ieftine (chiar dacă nu vor ține prea mult). Conțin 10 leduri și au o lungime de 1,5 m. Arată foarte bine și au o culoare de alb cald. Sunt elegante și folosite cum trebuie îți pot transforma casa într-un loc de poveste. A costat doar 6 lei și chiar de nu mă vor ține prea mult, măcar nu o să îmi pară rău că am dat mult pe ele.


     Din DM mi-am cumpărat o mască peel-off cu cărbune. De asemenea, masca conține zinc pentru prevenirea iritațiilor și acis salicilic (deși pe traducere scrie acid hialuronic, deci atenție la ingrediente!!!), care ajută la deschiderea porilor, reducerea roșelii și a umflăturilor. Masca fiind una peel-off este destul de lipicioasă, astfel trebuie să calculezi bine cantitatea pusă pe fată, deoarece riști să rămâi fără produs. Bineînțeles ai putea începe celălalt pliculeț, dar atunci ai risipi destul de mult produs. Masca este neagră și miroase puțin puternic din cauza acidului salicilic, însă se duce destul de ușor. Pentru a se usca este nevoie de 15-20 de minute. Masca se îndepărtează prin tragerea ei de la un capăt, după ce se usucă. Trebuie să recunosc, este puțin dureros acest proces, dar sunt încântată, deoarece asta înseamnă că masca este chiar bună și și-a făcut efectul. Cum masca este și neagră se văd destul de bine punctele negre scoase și orice alte impurități. Pielea rămâne vizibil mai curată dar foarte uscată. Aș recomanda la sigur această mască, deoarece este ieftină și foarte bună. Poți cumpăra cele două pliculețe la 2,5 lei. Se recomandă folosirea ei odată sau de două ori pe săptămână, ceea ce la acest preț este extrem de rezonalbil.


     Din Lidl mi-am cumpărat un aparat electric de îndepărtat scame. Cum a sosit vremea pulovărelor le-am scos și eu din adâncul dulapului. Unele haine din păcate au devenit foarte scămoșate de la atâta purtare. La început am încercat metoda de curățare cu un aparat de ras, însă varianta aceasta îți ia extrem de multă vreme. Aparatul vine cu baterii incluse, deci se poate încerca pe loc. Are un recipient detașabil unde se adună scamele, 3 lungimi de tăiere și două viteze. Vine cu o pensulă de curățare și un capac de protecție. După părerea mea este un produs foarte bun, rezultatele fiind excelente. Am curățat un cardigan de pe care s-au adunat 3 recipiente pline de scame. Aparatul are o singură problemă: după o vreme se adună scamele în mijlocul lamelor și blochează materialul. În acest caz aparatul trebuie desfăcut și curățat, iar după asta funcționează foarte bine (până se umple din nou).  A costat 17 lei, ceea ce zic că este un preț chiar bun pentru aparat.


      Tot din Lidl mi-am cumpărat și un set de pernuțe pentru încălzirea mâinilor cu 6 lei. Mai am câteva produse asemănătoare însă mi-a plăcut mult modelul de pe acestea (mi-am cumpărat un set de două bucăți cu motive de Crăciun care își schimbă culoarea când se pornește reacția). Obișnuiesc să le folosesc când îmi este puțin frig în casă sau în acele zile ”plăcute” din lună. Mărimea lor îmi permite să le așez pe burtă și acoperă o suprafață destul de decentă. Le-am folosit deja în acest scop și sunt foarte utile. De obicei în prima zi mă trezesc cu o durere de burtă insuportabilă și chiar nu am putere să încălzesc apa sau gelul pe care îl am. Aceste pernuțe se încălzesc de îndată ce se îndoaie bucățica de metal și țin aproximativ o oră. Sunt excelente dacă ai nevoie de ele de îndată.
     Tot din Lidl mi-am luat și câteva stickere, din care am  folosit deja câteva la decorarea capitolelor din această lună. Un set este cu niște fulgi de zăpadă sclipitori, altul este cu niște strasuri argintii. Acestea au fost la prețul de 5 lei/ coală.

     Fiind la Cluj de multă vreme am vrut să merg și eu Expo Transilvania, să văd ce se aduce acolo. Am fost deja de câteva ori la Oser și am găsit câteva comori superbe și am înțeles că la Expo este un fel de piață de vechituri mai mică, dar cu produse asemănătoare. Din păcate am mers puțin târziu deja (adică toamna târziu), fiind frig afară și nu au venit prea mulți vânzători, mai ales cei care vând lucrurile care mă interesează. Poate voi face odată o postare și cu comorile găsite acolo. De această dată însă am găsit un carnețel foarte drăguț, nou, pe care l-am luat la 5 lei cu un alt carnețel plin de foi cu diferite imprimeuri. Am fost foarte bucuroasă de aceste carnețele, prețul fiind rezonabil. Un carnețel de genul ar fi destul de scump la alte magazine (am cumpărat asemenea foi la bucată de la IPB undeva la 1 leu. În acest carnet sunt 36 de foi, deci aș zice că am ieșit bine chiar și cu un singur produs).


     Chiar de Halloween am cumpărat și o pereche de leggings din H&M cu model de schelet. De multă vreme îmi doresc asemenea colanți și pentru perioada Halloween este chiar ideal. Cum deja multe petreceri s-au terminat deja am găsit-o la o reducere destul de frumoasă: de la 40 la 20 de lei. Da, recunosc, sunt genul de persoană care face majoritatea cumpărăturilor fie la sfârșit de sezon, fie cu ocazia mid season sales.

*ghetele sunt cele de la Marelbo

      Tot de la H&M mi-am luat cu ocazia Black Friday și o bluză, care după părerea mea este perfectă pentru petrecerea dintre ani, fiind festivă și sclipitoare. M-am îndrăgostit pe loc de ea și cozile la cabinele de probă fiind mari nici nu am încercat-o, fiind sigură că trebuie să am acea piesă în garderobă. Pe site-ul român H&M nu am găsit culoarea cumpărată de mine, dar vă las un link (puteți accesa primul link lăsat pentru site-ul în engleză, acolo veți găsi exact modelul cumpărat de mine). Bluza a fost inițial 60 de lei, eu l-am cumpărat cu o reducere de 20%.



     De ceva vreme am vrut să îmi cumpăr și o sticlă, însă aveau doar o bucată și era destul de zgâriată. M-am bucurat foarte mult când am găsit-o de data aceasta intactă. Este una cu pai inclus, foarte practică și ușor de folosit. Mi-a plăcut mult combinația de culori și bineînțeles mesajul ”Running from my responsibilites” care cred că mă descrie excelent. Din nou, am găsit produsul doar pe un site englez. La noi în magazine se găsește la 30 de lei și din nou, eu l-am cumpărat cu o reducere de 20%.


     Din Sephora mi-am cumpărat paleta Star Lit de la Make Up For Ever, despre care am postat deja un articol. Îl las aici, dacă te interesează. Mai am câteva produse interesante, însă despre acestea va urma în curând o postare.

     Cu ocazia Black Friday mi-am cumpărat și câteva cosmetice de pe elefant.ro. Mi-am luat 3 produse de la Makeup Revolution, dar și despre acestea urmează o întreagă postare. Pot spume doar că este vorba despre o paletă, un ruj și un fard de pleoape.

     De la NYX mi-am cumpărat un creion de buze, nuanța Prune. De foarte multă vreme caut creionul de buze potrivit, deoarece îmi place să port rujuri închise la culoare și foarte rar găsesc câte un creion destul de închis. Tot ce am găsit până acum era ori roșu aprins ori roz sau mov, dar nici o nuanță spre bordo. Și aceasta este puțin deschisă dar mult mai bună decât orice am încercat până acum.  Prețul produsului este excelent, acesta fiind 14 lei.


     Peste ceva vreme am vizitat din nou magazinul și am prins perioada Black Friday. Din păcate am văzut foarte puține produse la reducere dar mi-am cumpărat un bronzer la prețul de 26 de lei. Îmi place foarte mult nuanța și pentru tenul meu se poate folosi foarte bine pentru contur. Este o nuanță mai călduță, mată, care se poate aplica subtil sau foarte vizibil. Se difuzează ușor și este foarte practic.

     De curând am mai făcut unele cumpărături în materie de haine și încălțăminte. Am cumpărat o fustă mai elegantă, bordo. Este perfectă pentru perioada sărbătorilor. Este simplă și se poate purta atât cu un pulovăr cât și cu o bluză elegantă. Fusta a fost 119 lei și a fost cumpărată din Central în Cluj-Napoca.


     Mi-am cumpărat și o pereche de ghete de la Marelbo. De multă vreme caut acest model și m-am bucurat foarte mult când am găsit modelul acesta în magazin. Mi-a plăcut totul la ei, se pot purta cu orice și sunt din piele. Găsiți modelul exact și aici. Au fost cumpărați cu 230 de lei. Ultimele două produse au fost „sponsorizate” de mama, cumpărăturile fiind făcute la o ieșire mamă-fiică ❥.